Logo
  • Forside
  • Champagner
  • Champagneproduktion
  • Champagne ABC
  • Om Bobleguide
Champagne ABC

Find de vigtigste champagneord her

  • ..vis alle
  • AOC
  • Areal
  • Asemblage
  • Blanc de blancs
  • Blanc de noirs
  • Bærme / bundfald
  • Champagneflasker
  • Chaptalisering
  • Cru
  • Cuvée
  • Danmark og champagne
  • Débourbage
  • Dégorgement
  • Dosage
  • Druer
  • Glas
  • Grand Cru
  • Liqueur de tirage
  • Liqueur d’expédition
  • Macération
  • Malolaktisk gæring
  • Markeder
  • Méthode Champenoise
  • Nedkøling af flasken
  • Non-Vintage (NV)
  • Når flasken er åben
  • Opbevaring
  • Prestige Cuvée
  • Producenter
  • Proppen
  • RD (Récemment Dégorgé)
  • Remuage
  • Rosé
  • Saignée
  • Serverings temperatur
  • Smag og duft
  • Sødmegrad
  • Taille
  • Tirage
  • Vintage

Asemblage

Processen hvor vinmageren sammensætter champagnen ud fra året høst og evt. reserve vine.

Se endvidere Hvordan laves champagne?


© 2011–2022 Bobleguide.dk - Jakob Larsen.